Meer vraag naar vierseizoenenbanden bij bestelwagens

“De vraag naar vierseizoenenbanden is aanzienlijk toegenomen in het bestelwagensegment.” Dat zei Patricia Esparza Alonso, Product Manager bij Continental tijdens Best of Van.

“Om aan de behoeften van verschillende doelgroepen te voldoen, dienen we banden te ontwikkelen die een goede rolweerstand hebben, duurzaam zijn, veel kilometers kunnen afleggen en geschikt zijn voor elektrische voertuigen, om er enkele te noemen”, zegt Patricia Esparza Alonso. “Dat zijn veel verschillende parameters die bij de ontwikkeling van banden vaak niet compatibel met elkaar zijn. Vandaar dat ons bestelwagenbandenportfolio, met zijn diverse producten, het perfecte antwoord is voor al onze doelgroepen. Afhankelijk van de toepassing bieden we het juiste product aan.”

De afgelopen jaren merkt Continental echter dat er voor lichte bedrijfsvoertuigen een steeds grotere vraag is naar een band die het hele jaar door op de wagen kan blijven, zodat de bestuurder zijn voertuig niet twee keer per jaar moet missen voor de bandenwissel. “Met onze VanContact A/S Ultra voldoen we aan die vraag”, zegt Patricia Esparza Alonso.

Stoepranden

“De VanContact A/S Ultra is niet enkel onze bestelwagenvierseizoenenband kilometerkampioen, hij is ook veilig en robuust. Veilig door de sneeuwvangers in de middelgroef en aan de schouders om de grip en de prestaties op sneeuw te vergroten. Robuust door de verschillende lagen extra rubber die zorgen voor een hogere duurzaamheid van de flank. Dit nieuwe baksteenontwerp beschermt de flank tegen beschadigingen door stoepranden, wat leidt tot een langere levensduur van de band”,  zegt Patricia Esparza Alonso.

“Zoals de naam al doet vermoeden, verwijst de term ‘ULTRA’ naar banden die veel kilometers kunnen afleggen en sterk genoeg zijn om niet beschadigd te raken. De VanContact A/S Ultra is het perfecte antwoord om aan de verwachtingen van vloten te voldoen.”

Lees alles over Continental Benelux BV

video

We Are Champions (aflevering 3) – Transport & VAN.TV 58

Het is moneytime in deze slotaflevering van We Are Champions. Transporticonen Gilles D’Haene, Marc Smets en Frederik Willaert wagen zich elk aan hun derde en laatste opdracht van dit seizoen. Wie maakt er het snelst een kopje thee? Wie kan het beste bowlen? En wie is de bekwaamste brandweerman?

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo