Modul-System lanceert beveiligingssystemen

Modul-System breidt zijn assortiment uit met een connected beveiligingssysteem dat is geïntegreerd in het Modul-Connect systeem, bestaande uit activatrackers, bewegingsmelders en deursensoren. Het doel is om diefstal van apparatuur te voorkomen.

Bewegingssensoren detecteren elke beweging in het voertuig en elke onverwachte opening van een deur of kastje. Elke inbraak genereert een geluidssignaal voor de wagenparkbeheerder en de gebruiker (zelfs als hun telefoon in de stille modus staat), evenals een sirene om dieven af te schrikken. Tot slot zorgt een haakslot voor een extra laag fysieke beveiliging van de deuren. Dit systeem werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De tweede component van het beveiligingssysteem bestaat uit activatrackers die zorgen voor realtime bewaking van gereedschap en apparatuur via een intuïtieve, configureerbare toepassing. Dit maakt het mogelijk om het alarmsysteem te activeren of deactiveren en alarmen te programmeren om bijvoorbeeld actief te zijn tijdens uren waarop het voertuig niet actief zou moeten zijn.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo