Nieuw: de Volkswagen ID. Buzz Pro met lange wielbasis

Volkswagen Commercial Vehicles breidt zijn ID. Buzz gamma uit met een nieuwe Pro-versie met lange wielbasis, een 86 kWh batterij en een actieradius van 487 km. De ID. Buzz Pro-versie is nu al te bestellen, terwijl de GTX-versie, met zijn zeer krachtige motor en hoger uitrustingsniveau, aan het eind van de zomer volgt.

DE ID. Buzz Pro wordt aangedreven door een nieuwe elektromotor van 210 kW (286 pk), 82 pk meer dan de versie met korte wielbasis. De GTX-versie heeft zelfs 250 kW (340 pk) en is daarmee de krachtigste bestelwagen op de markt. De accucapaciteit is ook hoger (86 kW tegenover 77), waardoor de actieradius tussen 453 en 487 km bedraagt, afhankelijk van de uitrusting. De oplaadcapaciteit is ook hoger (185 kW in vergelijking met 170 kW voorheen), waardoor sneller kan worden opgeladen.
Door de lange wielbasis kunnen er zeven passagiers meerijden in plaats van zes. Zoals gebruikelijk bij Volkswagen profiteren deze nieuwe versies ook van een nieuwe generatie infotainment- en navigatiesystemen, die toegankelijk zijn via een 12,9 inch touchscreen in plaats van 12,0 inch. Er is ook een nieuwe IDA7 spraakassistent met ChatGPT-integratie.

Er zijn geen plannen om een ID.Buzz Cargo met lange wielbasis op de markt te brengen. De ‘utility’-versie van de ID.Buzz met een normale wielbasis komt er wel in een GTX-versie.

Lees alles over Volkswagen Commercial Vehicles Import

Volkswagen Commercial Vehicles Import

video

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo