UPS Healthcare breidt vloot koelvoertuigen uit

UPS Healthcare heeft meer dan 200 Mercedes Sprinters gekocht om zijn vloot van temperatuurgecontroleerde voertuigen uit te breiden. Een deel van deze voertuigen zal worden gestationeerd op de Europese hub in Roermond (Nederland), maar zal ook worden gebruikt op de Belgische locatie van de Amerikaanse groep in Heist-op-den-Berg.

In Europa gebruikt UPS Healthcare al meer dan 1.100 temperatuurgecontroleerde voertuigen voor het transport en de aflevering van farmaceutische producten. Omdat de vraag naar dit type transport blijft groeien, zal deze vloot met deze nieuwe voertuigen toenemen tot 1300 eenheden. Elke bestelwagen is uitgerust met een koeleenheid om goederen te vervoeren tussen 2°C en 8°C en tussen 15°C en 25°C. De voertuigen worden gebruikt voor langeafstandstransport en leveringen op de laatste kilometers aan groothandelaars, ziekenhuizen en apotheken.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo