Van Hool rondt kaap van 100ste voertuig sinds de heropstart

De herlancering van de bedrijfswagendivisie van Van Hool is een succes, aldus de Zuid-Afrikaanse koper GRW. De 100ste oplegger die sinds 29 april geproduceerd werd, rolde van de productielijnen in Koningshooikt.

“We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Van Hool Industrial Vehicles weer volledig operationeel is. Deze mijlpaal weerspiegelt onze toewijding om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten wereldwijd”, zegt Gerhard van der Merwe, CEO van Van Hool. “De overgang naar GRW is soepel verlopen, waardoor we de continuïteit van onze dienstverlening en uitmuntende producten hebben kunnen behouden. Onze klanten kunnen met een gerust hart hun orders plaatsen, wetende dat ze kunnen blijven profiteren van dezelfde hoge standaarden op het gebied van innovatie, betrouwbaarheid en klantenservice waar Van Hool bekend om staat.”

Van Hool Industrial Vehicles zal van 16 tot 22 september aanwezig zijn op de IAA Transportation show in Hannover.

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo