Featured Video Play Icon

[VIDEO] Ekotrax opgenomen binnen Andiprim

Vorig jaar ging oprichter Koen Dierckx van Ekotrax samen met zijn echtgenote op zoek naar continuïteit voor het bedrijf. Op vrij korte termijn werd een geschikte partij gevonden in Andiprim, onderdeel van Group Achiel De Witte.

‘In samenspraak met een bureau dat ons daarin begeleid heeft, zijn wij de markt opgegaan in oktober vorig jaar en hebben wij in november Dirk Smets (zaakvoerder van Andiprim) al gevonden,” legt Koen Dierckx uit. “In januari was het rond.”

Sinds april zitten de planningsdiensten samen in een nieuwe vestiging te Sint-Katelijne-Waver, gelegen nabij de groenten- en fruitveiling van BelOrta. Terwijl Andiprim zich hoofdzakelijk op nationaal transport van gekoelde vracht focuste, vooral op palletniveau, komen de volle vrachten en het internationaal transport van Ekotrax daar nu bij.

“De grootste uitdaging is nu om onze beide firma’s in elkaar te integreren,” zegt Dirk Smets. “De internationale trafieken liggen voorlopig nog in handen van Koen, maar in de komende 2 jaar gaan we dus zoveel mogelijk samenwerken.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo