Featured Video Play Icon

[VIDEO] Garage Bogemans: “Een mooie erkenning voor heel ons team”

Het familiebedrijf Garage Bogemans is fier met de award voor Super Best Dealer VAN die werd uitgereikt op de afgelopen editie van Best of VAN. “De echte prijs is natuurlijk dat de klanten tevreden zijn,” zegt bestuurder Tim Bogemans.

Tijdens de Best of VAN awards werd Garage Bogemans uitgeroepen tot Super Best Dealer VAN 2024, waarmee de beste dealer van lichte bedrijfswagens van het land wordt bekroond. In een reactie deelt het team hun vreugde met ons.

“De voldoening van de klanten is de grootste voldoening,” aldus General Manager Tim Bogemans. “De klant helpen in zijn noden geeft de grootste voldoening. Het is wel leuk dat je af en toe eens zo’n prijs krijgt.”

“De prijs is vooral van alle medewerkers,” zegt salesmanager Sven Schoevaerts. “Wij hebben het mogen voordragen en ons komen voorstellen, maar hoofdzakelijk zijn het onze medewerkers die dit realiseren.”

lees ook

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo