ACM AUTOGROEP COMMERCIAL VEHICLES BUSINESS CENTER

acm Autogroep – UW partner voor Volkswagen bedrijfsvoertuigen!

Wij zijn voor Volkswagen bedrijfs-voertuigen een vertrouwenspartner en een aanspreekpunt voor bedrijven die op zoek zijn een professioneel en betrouwbaar wagenpark. Met ons Commercial Vehicles (CV) Business Center bieden wij graag een snelle, professionele en complete oplossing voor professionals die op zoek zijn naar een bedrijfswagen die hen helpt bij de job. Met een uitgebreid gamma aan modellen en versies, biedt Volkswagen bedrijfsvoertuigen voor elke klant een mogelijkheid. Of u nu kiest voor onze Caddy, Transporter, Multivan, Caravelle, Amarok of de zopas vernieuwde Crafter.

Acm Autogroep centraliseerde al zijn diensten voor bedrijfsvoertuigen langsheen de A12 in een modern CV Business Center. Dit biedt u als klant de mogelijkheid verschillende modellen, versies en ombouwingen te bekijken. Bovendien is ons CV Business Center snel en makkelijk te bereiken met een directe afrit langsheen de A12, op de as Antwerpen – Mechelen – Brussel.

Naast uw nieuwe trouwe werkpaard, bieden wij ook de nodige know-how en expertise aan op vlak van ombouwingen, belettering, plaatsen van verlichting en trekhaken en de complete inrichting van uw bedrijfsvoertuig.

Wil u meer weten over onze persoonlijke aanpak? Onze specialist bedrijfsvoertuigen vertelt er u graag alles over. Maak een afspraak en wij voorzien de nodige tijd om naar u te luisteren.

blank

Onze werkplaats en techniekers staan op elk moment voor u paraat om uw bedrijfsvoertuig in topconditie te houden. Bovendien beschikken we met onze twee vestigingen, in Breendonk en Mechelen, over een grote capaciteit in onze ateliers om u snel van dienst te kunnen zijn.

Onze techniekers worden continue bijgeschoold om aan uw hoge eisen te blijven voldoen. Ons CV Business Center beschikt ook over de nodige vervang-bedrijfswagens, zodat ook u uw klanten niet hoeft te laten wachten. Snelheid en fl exibiliteit is immers een deel van de acm-oplossing!

Sales & Brand Manager acp / acm
Peter Lauwerier
Tel: 03 860 61 63
E-mail: peter.lauwerier@acmautogroep.be

CV Specialist Advisor
Kai Loots
Tel: 03 860 61 63
E-mail: kai.loots@acmautogroep.be

acm vestiging
Gentsesteenweg 115
2800 Mechelen
Tel: 015 27 29 28

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo