AS 24 Belgium

Brandstoffen, tolgelden en diensten voor transporteurs in Europa. Met AS 24 kunt u zich bevoorraden met brandstof in Europa in:

• Meer dan 880 servicestations van AS 24
• Meer dan 16.000 partnerstations

AS 24 is aanwezig in 28 landen in Europa – 62 stations in België.

AS 24 is een dochteronderneming van de TOTAL groep en is gespecialiseerd in het leveren van brandstof en het verlenen van diensten aan transporteurs. AS 24 heeft als missie om de partner van vervoersbedrijven te zijn en aan alle eisen van het wegverkeer te voldoen om het werk van zijn klanten en de mobiliteit van hun medewerkers te vereenvoudigen.

De teams van AS 24, die garant staan voor een goede service, zijn gericht op innovatie en letten tegelijkertijd op de toegevoegde waarde van hun diensten, die speciaal op de behoeften van vervoersbedrijven zijn afgestemd. Onze stations bieden een brede waaier van aanvullende diensten, van het verzamelen van tachograafgegevens tot het wassen van voertuigen.

AS 24 is meer dan een leverancier: als echte partner van de transporteurs zet het bedrijf vooral in op innovatie. AS 24 een speler die door alle professionals in de transportsector erkend wordt omwille van zijn kwaliteit en het goed afgestemde aanbod, de dichtheid en uitgebreidheid van zijn netwerk van servicestations, de veiligheid van alle transacties op zijn netwerk, maar ook omwille van zijn concurrerende prijzen. AS 24 is ook het 1° distributienetwerk van Ad- Blue® aan de pomp in Europa.

Al meer dan 30.000 klanten stellen vertrouwen in AS 24, dat blijft werken aan zijn netwerk, zodat vrachtwagens makkelijk toegang krijgen tot energiebronnen en andere diensten die specifiek op hen afgestemd zijn.

Nico Van Evelghem
Key Account Manager Belgium and Luxembourg
Tel: 0486 28 09 10
nvanevelghem@as24.com

Adriaan Rossignol
Key Account Manager Belgium
Tel: 0474 05 41 53
arossignol@as24.com

Algemeen directeur
Jean Scheirman

Financieel directeur
Tom De Wachter

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo