Athlon Belgium

Verhuur en lease van personenauto’s en lichte bestelwagens (< 3,5 ton). Deze laatste vallen onder de noemer “Athlon VanLease”

OVER ATHLON VANLEASE

Kostenbeheersing, de juiste uitrusting, het operationele en administratieve beheer: bestelwagens zijn een hele uitdaging. Niet met Athlon VanLease: dankzij onze knowhow en services heb je alles onder controle en ben je steeds maximaal operationeel.

JOUW VOORDELEN MET ATHLON VANLEASE

Ons gespecialiseerde Van-team ontzorgt je met dé oplossing die bij je past. Je hebt de keuze uit leasing, renting en fleetmanagement.

  • Keuze uit álle merken en modellen: Gesloten bestelwagens, chassis-cabines, plateauwagens, kipwagens, … : Athlon staat je bij om uit alle merken en modellen de beste keuze te maken om aan jouw specifieke noden te voldoen.
  • Alle diensten inbegrepen: Onderhoud, reparaties, banden, technische controle, een gelijkwaardige vervangwagen, verzekering en pechassistentie: alles is voorzien.
  • Breng- en haalservice: Wij staan in voor het ophalen en terugbrengen van je vans wanneer er onderhoud, een reparatie, een bandenwissel of technische keuring nodig is.
  • Efficiënt en proactief vlootbeheer: Dankzij onze knowhow en brede netwerk, van constructeur tot ombouwer, zorgen we voor een naadloze all-in dienstverlening.
  • Vanaf 1 dag tot 84 maanden en 300.000 km: Een tijdelijk tekort opvangen of net kiezen voor een zorgeloos langdurig gebruik van je bestelwagens voor een maximale return on investment? Bij Athlon kan het allemaal.
  • Allseasonbanden inclusief: Vierseizoenenbanden zijn uitermate geschikt voor het Belgische klimaat en verminderen de downtime.
  • Financiering van de inrichting: Bij Athlon VanLease kun je de binneninrichting van je bestelwagen opnemen in het lease- of rentingcontract.

 

JOUW PARTNER IN DE EVOLUTIE NAAR ELEKTRISCHE BESTELWAGENS

E-vans zullen over enkele jaren de enige bestelwagens zijn die nog binnen mogen in de lage-emissiezones. Er wordt overigens fors geïnvesteerd in laadinfrastructuur en bedrijven kunnen rekenen op fiscale stimuli om de overgang naar elektrisch rijden te faciliteren.

Onze begeleiding begint bij de keuze van de juiste e-vans. Sommige modellen hebben immers een groter rijbereik dan andere en kunnen bovendien sneller laden. Voor de laadinfrastructuur helpen de consultants van Athlon bij het bepalen van de laadnoden en werken een voorstel uit in samenwerking met gerenommeerde laadpaalpartners.

Managing Director BeLux
Michiel Alferink

Sales Director BeLux
Els Descamps

Van Specialist
Steve Somers

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo