Chevin Fleet Solutions (EMEA HQ)

Chevin Fleet Solutions ontwikkelt sinds meer dan 29 jaar Fleet Management Software. FleetWave is een 100% web-based toepassing voor het beheer van grote en complexe vloten inclusief de daarbij horende assets.

FleetWave wordt gebruikt voor het beheer van: auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, trailers, trekkers, vorkliften, interventiewagens, … Beheer van A tot Z, van bestelling tot aan het einde van het contract of verkoop.

O.a. volgende beheer modules zijn beschikbaar in FleetWave : voertuigen, bestuurders, tankkaarten en brandstof, ongevallen, boetes, rapportage, (preventief) onderhoud en reparaties, banden, onderdelen voorraad, werkplaats, mechaniekers, poolwagens, toewijzingen, goedkeuring tussen dealer en beheerder, contracten, leveranciers, kosten, factuur import en export, facturatie, events & automatische emails, rijbewijzen, trainingen,
budgettering, activa (gekoppeld aan het voertuig o.a. OBU), documenten, …

FleetWave, ontwikkeling en implementatie,
barcodes, …

FleetWave wordt via interfaces gekoppeld met alle interne- en externe systemen, zowel financiële systemen (SAP, Exact, Navision,…) als HR systemen, leveranciers, enz. …

Gegevens komende vanuit een track&trace systeem worden probleemloos ingeladen in FleetWave en indien nodig kan zelfs de exacte locatie op kaart getoond worden zonder daarbij naar een andere site over te schakelen.

FleetWave is ook een belangrijke schakel in transport ondernemingen voor Risk & Compliance management. Fleetwave is de meest Flexibele en Gebruiksvriendelijke software op de markt voor vlootbeheer en wordt aangepast aan de bestaande processen van de eindgebruiker. FleetWave wordt gebruikt in meer dan 100 landen voor het beheer van meer dan 1.000.000 assets. Onze klanten beheren met FleetWave vloten vanaf 250 tot meer dan 50.000 voertuigen.

Chevin heeft klanten in zowel de nationale als internationale markt. Belangrijkste sectoren voor Chevin zijn : transport, overheid, NGO’s, ambulance & brandweer, multinationals.

David Gladding
Commercieel Directeur
Tel: +32 2 892 80 60
E-mail: sales@chevinfleet.eu

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo