Dawsongroup Benelux BV

Op zoek naar een tijdelijke óf permanente transport of opslag oplossing?

Dawsongroup verhuurt, financiert en verkoopt de beste koel-vriestrailers, koelvriescellen, warmtecellen, shockvriezers, tempereercellen, fruitrijpcellen, klimaatkamers en geconditioneerde maatwerk oplossingen.

Dawsongroup is al ruim 27 jaar actief in België. Met een team van eigen monteurs én een uitgebreid Europees servicenetwerk biedt Dawsongroup 24/7 service en ondersteuning. Daarnaast biedt Dawsongroup vrijblijvend advies op maat en werkt zo nodig schematische weergaves uit om ondernemers verder te helpen.

De geschiedenis van Dawsongroup ligt in Engeland. Hier startte de familie Dawson in 1935 als transportonderneming. Door het grote Europese netwerk in de vrachtwagen en oplegger fabricage én de toegenomen vraag naar fl exibele oplossingen, richt Dawsongroup zich sinds 1985 volledig op de verhuur en financiering van logistiek gerelateerde assets.

Activiteiten
Dawsongroup verhuurt, verkoopt en financiert koel-vriestrailers en mobiele cellen, waaronder koel-vriescellen, warmtecellen, shockvriezers, tempereercellen, fruitrijpcellen, klimaatkamers en geconditioneerde maatwerk oplossingen. Dawsongroup is actief in heel Europa en heeft een internationale vloot van ruim 27.000 eenheden. De medewerkers van Dawsongroup denken mee en ontzorgen waar mogelijk. Dawsongroup is 24/7 bereikbaar voor service, ondersteuning en vrijblijvend advies.

Commerciële organisatie
Dawsongroup Benelux B.V. is gevestigd in Ridderkerk en levert transport- en opslagfaciliteiten door heel de Benelux. De medewerkers van Dawsongroup komen bij het plaatsen van een mobiele cel altijd vooraf de locatie bezichtigen en geven vrijblijvend advies. Dawsongroup biedt 24/7 service door heel Europa en ondersteunt het logistieke proces te allen tijde.

• koel-vriestrailers
• mobiele cellen waaronder:
– koel-vriescellen
– warmtecellen
– shockvriezers
– tempereercellen
– fruitrijpcellen
– klimaatkamers
• koel-vriestenten
• geconditioneerde maatwerk oplossingen
• 24/7 service en ondersteuning

Hielke van den Broek
Sales Executive Trailers Benelux
Tel: 078 15 16 05
hvandenbroek@dawsongroup.nl

Jan de Waard
Operations Manager
Tel: 078 15 16 05
jdewaard@dawsongroup.nl

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo