GO tankkaart (WEX Fleet Belgium BVBA)

WEX Fleet Belgium verstrekt de GO tankkaart, een premium multi-netwerk tankkaart voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

WEX is een internationale toonaangevende dienstverlener op het gebied van financiële technologie in een breed spectrum van sectoren, waaronder fleet, reizen en gezondheidszorg.

Tankkaarten en fleet management-oplossingen zijn één van onze belangrijkste activiteiten.

Veel bedrijven over de hele wereld werken met WEX vanwege onze expertise, kwaliteit, klantgerichtheid en onze inzet voor innovatie.

Met de GO tankkaart heeft u toegang tot meer dan 1.250 Esso, Texaco, Q8, Octa+, Maes en G&V tankstations in België, waaronder 175 truckstations. In Europa (Benelux, Frankrijk en Duitsland) kunt u tanken bij ruim 4.900 tankstations, waarvan 2.100 strategisch gelegen truckstations. Zo is er altijd een locatie bij u in de buurt!

De kaart kan volledig ingesteld worden in functie van de behoeften van de klant, of u nu een groot transportbedrijf bent met trucks of een koeriersdienst met bestelwagens. Wellicht heeft u ook nog leasewagens in de vloot. Of een combinatie hiervan. De GO tankkaart is flexibel en kan steeds aan uw onderneming worden aangepast.

De voordelen van de GO tankkaart op een rij:
• U geniet van vaste kortingen op de brandstofprijzen.
• U heeft altijd toegang tot de GO webportaal voor een eenvoudig beheer en controle van uw tankkaarten en transacties. Zo kunt u via het webportaal kaarten aanvragen en blokkeren en tanklimieten instellen. Het portaal biedt handige overzichtsrapporten die u optimaal ondersteunen en kan gekoppeld worden met andere systemen.
• Een professionele klantenservice, 24/7 bereikbaar.
• Al de kaartbestedingen van uw vloot verzameld op één duidelijke factuur.
• Gratis GO tankkaart app met routeplanner voor een vlotte navigatie naar alle stations in het netwerk.
• Extra services: carwash en aankoop van autoproducten zoals bv. motorolie en ruitenwisservloeistof, maar ook toldiensten.

Marc Wouters
Head of Sales Europe
Tel: 0496 58 96 73
marc.wouters@wexinc.com

Collet Colpaert
Sales Manager Belux
Tel: 0496 58 96 32
collet.colpaert@wexinc.com

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo