GO tankkaart (WEX Europe Services (BE) BV)

De GO tankkaart is een multi-netwerk tankkaart voor de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Met de GO tankkaart wordt tanken – en alles wat daarbij komt kijken – zo makkelijk mogelijk. Het uitgebreide netwerk, de commercieel aantrekkelijke voorwaarden en de extra services zorgen ervoor dat de GO tankkaart ook voor uw organisatie de slimste keuze is!

Gebruikers van de GO tankkaart kunnen vertrouwen op de expertise van WEX, een wereldwijd toonaangevende dienstverlener op het gebied van financiële technologie.

Met een passie voor mensen en technologie biedt WEX slimme betaaloplossingen voor verschillende sectoren waaronder fleet, reizen en gezondheidszorg. Tankkaarten en fleet management-oplossingen zijn een van de belangrijkste activiteiten.

De GO tankkaart biedt oplossingen voor alle type ondernemingen: van start-ups met één voertuig tot grote transportbedrijven met een uitgebreide vloot.

In België tankt u met de GO tankkaart bij 1.460 tankstations van o.a. Esso, Texaco, Q8, Gabriëls-Power, Maes en G&V. Zo’n 325 stations zijn geschikt voor trucks.

In Europa (Benelux, Frankrijk en Duitsland) kunt u tanken bij ruim 6.050 tankstations, waarvan 2.530 strategisch gelegen truckstations. Zo is er altijd een station in de buurt van uw route!

Afhankelijk van uw wensen en type bedrijf kunt u diverse extra services en producten aan uw kaart koppelen, zoals o.a. alternatieve brandstoffen, CO2-compensatie, aankoop van voertuig gerelateerde producten en carwash.

VOORDELEN OP EEN RIJ

  • U geniet van kortingen op de brandstofprijzen.
  • U kunt tanken bij een uitgebreid netwerk in België en de buurlanden.
  • Om uw brandstofbeheer sterk te vereenvoudigen is er een speciaal webportaal. Dit online management systeem geeft actuele informatie over kaarten, transacties, facturen en limieten.
  • De GO tankkaart is aan te passen aan uw wensen. Zo is het o.a. mogelijk om kaarten te blokkeren, nieuwe kaarten aan te maken en (tijds)limieten in te stellen. Veel zaken regelt u eenvoudig zelf via het webportaal wanneer het u uitkomt.
  • U ontvangt één periodieke verzamelfactuur voor al uw aankopen van brandstof en optioneel autogerelateerde producten en diensten zoals carwash, olie en ruitensproeiervloeistof.
  • Onze klantenservice staat steeds klaar voor al uw vragen. Buiten de kantooruren bieden wij een permanentiedienst aan om dringende problemen te melden of om een tankkaart direct te blokkeren.
  • Via de gratis GO tankkaart app met routeplanner vindt u makkelijk alle tankstations die aangesloten zijn op het GO netwerk. Het overzicht wordt dagelijks bijgewerkt en is dus altijd up-to-date!
  • Duurzame oplossingen: Met de GO tankkaart tankt u verschillende schonere brandstoffen zoals CNG, LNG en Netse MY/HVO (hernieuwbare diesel). U kunt uw wagenpark ook direct verduurzamen via onze CO2-compensatie service.
  • Mogelijkheid om extra diensten te activeren zoals carwash en aankoop van autoproducten zoals bv. motorolie en ruitenwisservloeistof

Tel: 02 808 29 28
gocard.be@wexinc.com

 

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo