GPS-Buddy Belux BVBA

GPS-Buddy biedt al jaren de transportbranche een oplossing voor de gehele vloot, van assettracking tot een volwaardige boordcomputer en helpt haar klanten door onder andere inzicht te creëren in het inzetten van de trucks, trailers en materieel. Een ‘all-in one’ oplossing waarbij alle geregistreerde data overzichtelijk op één platform staat en waarmee de gebruiker zijn volledige proces kan optimaliseren.

Naast een eigen productiefaciliteit heeft GPS-Buddy ook haar eigen internationaal Research & Development center. Hierdoor kan zij de markt continue blijven voorzien van innovatieve en vooruitstrevende oplossingen, eventueel op maat gemaakt.

GPS-Buddy biedt mogelijkheden voor o.a. het inplannen van taken, het monitoren van de vervoerscondities, het op afstand uitlezen van tachograafdata en brandstofverbruik.

REFERENTIES
• Katoen Natie
• C. Van Loon Transport
• KLM
• Schrauwen Transport
• Weltjens Transport

Indien u meer wilt weten over onze modulaire oplossingen, neemt u gerust contact met ons op waarbij we u een online of persoonlijke demonstratie kunnen aanbieden.

Deze toevoeging van slimme technologie biedt u een optimale procesverbetering met als doel extra kosten te kunnen besparen en omzet te verhogen. Een greep uit de mogelijkheden:

PLANMODULE
Via de Planmodule kunnen ritten en de daarbij horende taken geoptimaliseerd en realtime doorgezet worden naar de mobiele boordcomputer van de chauffeur. Enkele features van de boordcomputer:
• Digitale handtekening
• Het versturen van documenten en foto’s
• Het nemen van foto’s op locatie
• Trucknavigatie

DIGITALE TACHOGRAAF
‘Meten is weten’ wordt met de digitale tachograafkoppeling heel eenvoudig. Het uitlezen van de tachograafdata, zowel de gegevens uit het massageheugen als van de chauffeurspas, hoeft namelijk niet meer op locatie. Naast de rij-en rusttijden bieden wij u de mogelijkheid om een tachograafanalyse uit te voeren.

RF SENSOREN
Middels draadloze RF sensoren kan de temperatuur van uw goederen in de trailer continu nauwkeurig worden gemeten. De sensorinformatie is bovendien beschikbaar via de Driver en Planner app, zodat optimale vervoerscondities gewaarborgd zijn. Ook RF deursensoren behoren tot de mogelijkheden.

TRAILERPACKS
De trailerpack van GPS-Buddy geeft u een volledig inzicht in het gebruik van uw (afgekoppelde) trailers; waar ze staan, hoe lang en of ze intensief worden gebruikt. Er zijn diverse alarmmeldingen mogelijk zodat u altijd weet wat er met uw trailers gebeurt.

Naast deze functionaliteiten biedt GPS-Buddy nog veel meer. Te denken valt aan brandstofverbruik, de emballagemodule, assettracking, Driver Behaviour etc.

Kim Lousberg
Account manager
Tel: 0470 78 50 94
info@gps-buddy.com

news

meer

Aankomende Events

Sorry, no posts matched your criteria.

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo