GPS-Buddy Belux BVBA

GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleetmanagement en asset tracking. In heel Europa worden dagelijks duizenden voertuigen, vrachtwagens, trailers en materieel via de oplossingen van GPS-Buddy gemonitord. Deze informatie biedt gebruikers de mogelijkheid om onder andere taken en/of activiteiten nauwkeurig te plannen. Bovendien kunnen medewerkers op basis van deze informatie klanten optimaal informeren.

Vooral op het gebied van geconditioneerd transport is het monitoren en registreren van de actuele vervoerscondities een absolute must. Zeker gezien de verplichtingen vanuit de HACCP- richtlijnen of de IFS Food norm. GPS-Buddy helpt u om de ‘cold chain’ ook tijdens het transport sluitend te houden. Daarnaast wordt de administratieve overhead beperkt doordat alle informatie met betrekking tot gereden kilometers en/of vervoerscondities nauwkeurig wordt geregistreerd. Binnen een beheerplatform heeft u onder andere de mogelijkheid tot het downloaden van tachograafdata, het optimaliseren van de te rijden routes, het plannen van taken en het registreren van de temperatuur in de laadruimte.

Uw chauffeurs hebben via de GPS-Buddy driver app toegang tot alle noodzakelijke informatie om een taak snel en e‰ciënt af te handelen. Van het classificeren van activiteiten tot het laten tekenen van een werkbon of het registeren van emballage, de driver app is voorzien van alle noodzakelijke functionaliteit. Mocht er toch twijfel zijn over de uitvoer van een taak, dan kan de chauffeur via de app direct communiceren met de medewerkers op kantoor voor verdere instructies.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden bieden u tot slot het inzicht en overzicht om efficiënt en effectief uw bedrijfsprocessen in te richten.

GPS-Buddy kan onder andere Katoen Natie, Transport Van Loon, Brouwerij Corsendonk, diverse Kringwinkels, Van Pelt en KLM tot haar klantenkring rekenen.

Kim Lousberg
Account manager
Tel: 0470 78 50 94
info@gps-buddy.com

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo