Hebic NV

Hebic is sinds 1989 actief en is nog steeds de referentie voor het beschermen van de lichte bedrijfsvoertuigen in de BeNeLux.

De bever in ons logo staat symbool voor onze identiteit als bedrijf. Ze werken hard met veel plezier en zijn altijd solidair met elkaar. Onder de waterlijn perfectioneren ze hun werk, en ze werken steeds verder aan hun project. We staan voor dé oplossing voor de laadruimte van bestelwagens. Bij Hebic voorzien we dus de laadruimtes van bedrijfswagen van bescherming. Dit kan in de vorm van een houten vloer-wand-plafond-wielkastbescherming zijn. Ook kunststoffen wanden en vloeren zijn een mogelijkheid. Deze onderdelen voorkomen schade aan uw wagen en aan de lading. Wij produceren voor alle merken en leveren dit in volledige pakketten bij dealers. Wij voorzien zelf het transport, waardoor de leveringstermijnen minimaal zijn.

Onze vloeren en wanden bieden de basis om het interieur van de lichte bedrijfsvoertuig verder in te richten. Door de kwaliteit van de Hebic oplossing beschermen we niet enkel de bedrijfswagen, of zorgen we niet enkel voor een basis voor verdere inrichting van het interieur, maar staan we voor een verlenging van levensduur van elke bedrijfswagen.

Commerciële organisatie

Hebic is actief in de BENELUX en werkt samen met de grote invoerders van lichte bedrijfsvoertuigen (-3.5ton), met lease maatschappijen, grote verhuurders,…

Hebic staat voor kwaliteit, zowel op vlak van producten als op vlak van service. We proberen een topservice te koppelen aan topproducten. Hierbij verliezen we ook de ecologische factor niet uit het oog. De lichtgroene kleur in ons logo is voor ons zeer belangrijk, en dat is niet toevallig. Wij beseffen immers dat de weg naar een 100% groen productieapparaat nog lang is. Wij werken enkel met FSC en PEFC gekeurd hout.

Ons kunststof materiaal is 100% polypropyleen en dus zeer goed te recycleren, waardoor we het zelf inzetten bij de productie van onze toebehoren. Het beperkte afval dat we hebben, wordt o.a. gebruikt voor het maken van groene stroom.

Dit alles is nog maar een begin van de weg die wij willen bewandelen om ons in te schakelen in de Cradle-to-Cradle economie, waar alle grondstoffen opnieuw en opnieuw tot waardevolle producten gevormd zullen worden. De benamingen van onze kunststofwanden is dan ook C2C (Cradle-to-Cradle).

General Manager
Christophe Soenen
Tel: 03 888 21 31
christophe@hebic.be

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo