Heylen Warehouses

Heylen Warehouses ontwikkelt, verhuurt en beheert state-of-the-art logistiek vastgoed voor diverse internationale klanten. Zowel in Nederland als België realiseren we gebouwen waarbij kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Als een betrouwbare partner in logistieke bedrijfsruimten garanderen we op maat gemaakte oplossingen op basis van een efficiënt bouwproces en een zorgeloos gebruik van het gebouw.

REFERENTIES

Heylen Warehouses kan terugblikken op meer dan 21 jaar ervaring in logistieke vastgoedprojecten in België en Nederland. Tijdens die 21 jaar gaven we telkens een succesvolle invulling aan de gevarieerde huisvestingsvragen van onze klanten DHL, Bleckmann, Ceva, PVH, ID Logistics, …

ONTWIKKELEN

Ons multidisciplinair team staat klaar om samen met u te zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw ontwikkeling op maat. Hierbij denken wij onder meer aan een herontwikkeling of doorgedreven
renovatie op uw eigen site, of een ontwikkeling op een nieuwe locatie.

INVESTEREN

Heylen Warehouses is steeds op zoek naar nieuwe grondlocaties en investeringen. Hierbij zijn we geïnteresseerd in grootschalige (her)ontwikkelingen van green- en brownfields, renovaties, saneringen en sale- en- lease-back-operaties.

BEHEREN

Ook na de oplevering van onze gebouwen ontzorgen we onze partners. Ons asset en property management team streeft naar een continue verbetering van de operationele prestaties van onze sites en panden. Om dit te verwezenlijken rusten wij onze panden uit met het Heylen Warehouses Building Technology Platform. Dit stelt ons in staat om de energieprestaties van de gebouwen te verbeteren en om aan gepland preventief onderhoud te doen zodat uw downtime geminimaliseerd wordt.

David Batens
Head of Asset & Property Management
Tel: 014 75 23 65
david.batens@heylenwarehouses.com

Philippe Deschilder
CEO
Tel: 014 75 23 65
philippe.deschilder@heylenwarehouses.com

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo