Heylen Warehouses

Heylen Warehouses ontwikkelt, verhuurt en beheert state-of-the-art logistiek vastgoed voor diverse internationale klanten.
Zowel in Nederland als België realiseerden we al meer dan 850.000 m2 aan gebouwen waarbij kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid centraal staan. Als een betrouwbare partner in logistieke bedrijfsruimten garanderen wij een op maat gemaakte oplossing op basis van een eƒciënt bouwproces en een zorgeloos gebruik van het gebouw.

Heylen Warehouses kan terugblikken op meer dan 18 jaar ervaring in logistieke vastgoedprojecten in België en Nederland. Tijdens die 18 jaar realiseerden we meer dan 850.000 m2 aan logistieke bedrijfsruimte en gaven we telkens een succesvolle invulling aan de gevarieerde huisvestingsvragen van onze klanten DHL, Bleckmann, Ceva, PVH, ID Logistics, …

ONTWIKKELEN

Ons multidisciplinair team zoekt samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw logistieke huisvestingsnoden. We wegen de verschillende opties af zoals bijvoorbeeld een herontwikkeling of renovatie op uw eigen site of een ontwikkeling op maat op een nieuwe locatie.

INVESTEREN

Heylen Warehouses zoekt steeds naar nieuwe gronden en panden op logistieke hotspots. Zo hebben we momenteel meer dan 1,5 miljoen vierkante meter aan projectgronden in eigen portefeuille, klaar voor ontwikkeling.

OPTIMALISEREN

Ons technisch team denkt steeds mee over de creatie van architecturale meerwaarde om uw noden zo eƒciënt mogelijk in te vullen. Zo bouwden wij doorheen de jaren heel wat ervaring op in gebouwenoptimalisatie van logistiek vastgoed.

David Batens
Business Development Manager
Tel: 014 75 23 65

david.batens@heylenwarehouses.com 

Philippe Deschilder
CEO
Tel: 014 75 23 65

philippe.deschilder@heylenwarehouses.com 

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo