Inther Group

Inther Group is een internationale system integrator. We zijn een ‘one stop shop’ voor alle logistieke vraagstukken. Inther Group luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

Inther Group levert complete logistieke systemen die hoge prestaties leveren. Dankzij onze oplossingen realiseren onze klanten grote kostenreducties, terwijl tegelijkertijd de capaciteit, productiviteit, bezettingsgraad, customer service en kwaliteit worden verhoogd. Van analyse, ontwerp, realisatie en oplevering tot 24/7 service en support wereldwijd. Wij zijn een full service partner voor uw intralogistiek.

COMMERCIËLE ORGANISATIE

FULL SERVICE PARTNER
Bij Inther Group draait het allemaal om het maximaliseren van de betrouwbaarheid, uptime en winst van uw investering! Service en ondersteuning zijn een van de onderscheidende mogelijkheden van Inther Group. Ons serviceteam is 24 uur per dag, 7 dagen per week, het hele jaar door beschikbaar. Dankzij directe ondersteuning door gekwalificeerd servicepersoneel bent u verzekerd van optimale ondersteuning en de maximale beschikbaarheid van uw systeem.

EFFICIËNTE PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN VOOR UW INTRALOGISTIEK
Onze unieke positie als oplossingsonafhankelijke system integrator verschaft ons sectorbrede inzichten in de sterktes en mogelijke zwaktes van de verschillende bouwstenen die op de markt beschikbaar zijn. Met onze projectervaring begrijpen we welke componenten nodig zijn om aan bepaalde eisen te voldoen. Dankzij deze waardevolle technische en functionele inzichten helpen wij de klant om de best passende oplossing te selecteren.

WAREHOUSE SOFTWARE
Dankzij de modulaire opbouw vormt onze volledig zelf ontwikkelde software een flexibel en merkonafhankelijk platform dat alle hardware ondersteunt. Dit platform koppelt alle functies in het warehouse aan elkaar, van goederenontvangst tot verzending. Inther LC is het resultaat van 25 jaar ontwikkeling en feedback, gebaseerd op de ervaringen in verschillende warehouses over de hele wereld. Bovendien ondersteunt Inther LC nagenoeg elk logistiek concept, van een conventionele handmatige operatie tot hoogdynamische systemen. Met Inther LC bent u verzekerd van software die ook bij sterke toekomstige groei in uw behoefte blijft voorzien.

COMPLETE LOGISTIEKE SYSTEMEN VOOR UW WAREHOUSE
Op basis van grondige data-analyses door onze engineers ontwerpen we het logistiek concept. In deze integreren we moderne technologieën die zich al in de praktijk in menig warehouse hebben bewezen. Inther Group is 100% betrokken en eindverantwoordelijk voor het resultaat. Een korte implementatietijd, flexibiliteit, betrouwbaarheid en een bewezen snelle terugverdientijd zijn typerend voor de oplossingen van Inther Group.

Jonathan Bytebier
Sales Manager Belgium
jbytebier@inthergroup.com

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo