iOnLogistics

iOnLogistics levert innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor magazijn en logistiek management. De missie is om de kosten van het exploiteren van een bedrijf te optimaliseren en de dagelijkse operationele efficiëntie te maximaliseren.

 

iOnLogistics biedt iTOS, een logistiek systeem, klaar voor de toekomst. iTOS is een compleet Terminal Operating System (TOS) voor logistieke bedrijven die de administratieve, financiële en goederenprocessen stroomlijnt. iTOS omvat een webgebaseerde en hoogstaande architectuur, gecombineerd met modules voor het overnemen van alle logistieke activiteiten, operaties en workflows. Het is dé globale oplossing die uw magazijn doet draaien aan een maximale waarde tegen minimale kosten.

ITOS MODULAR

De standaard oplossing van iOnLogistics met minimale kosten aan investering: het SaaS-model van iTOS Modular voorzien van de beste kenmerken van TOS, zonder de verplichting om te investeren in infrastructuur.

ITOS ENTERPRISE

Deze 100 % oplossing op maat van iOnLogistics, een compleet en op maat gemaakt proces. Dit management systeem voor de toekomst heeft een ongeëvenaarde flexibiliteit om alle logistieke behoeften te vervullen.

Referenties

  • Vlaeynatie,
  • Van Moer Logistics,
  • BTM,
  • Gaume Logistics,
  • Magazijnen Hendrickx & Zonen.

Algemeen directeur
Ivan Dresselaers

Guy Van der Veken
Director Operations
Tel: 0473 50 04 28
gvanderveken@ionlogistics.eu

news

meer

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo