MCW Industriële Markeringen

MAKING A MARK
MCW industriële wegmarkeringen is een markerings- en signalisatiebedrijf die zich vasthecht aan 3 pijlers: aannemen van een flexibele ingesteldheid waardoor we onze klanten snel kunnen bedienen, als experts onze partners ondersteunen in zoeken naar het meest efficiënte gebruik van de ruimte en het aanbrengen van kwaliteitsvolle wegmarkeringen en signalisatie door rasechte stielmannen.

OPLOSSINGEN VOOR JAN EN ALLEMAN
Voor MCW is geen project te klein en geen uitdaging te groot. Zo staan we in voor de belijning van private parkeergelegenheden, veiligheidsmarkeringen bij industriële bedrijven en structurele signalisatie bij logistieke centra. Onze oplossingen dragen bij tot een efficiënt, gestructureerd gebruik van de ruimte en verbeterde veiligheid en imago voor uw bedrijf.

Kortom: we leggen niet zomaar een lijn, we leiden onze klanten naar het juiste pad.

REFERENTIES
• Colruyt
• Lidl
• Unilin
• ….

Om aan uw wensen rond veiligheid, efficiëntie en imago te voldoen bieden we de volgende producten en diensten aan:

• Indoor belijning: plaatsen van lineaire belijning, symbolen, wandelpaden en arceringen, in ruimtes gaande van logistieke hallen tot industriële ruimten, afhankelijk van de omstandigheden en de benodigde levensduur kan er gebruik gemaakt worden van 2K PU belijning, hybride belijning of Polyspartan voor koelcellen.

• Outdoor belijning: plaatsen van lineaire belijning, pijlen, zebrapaden en symbolen op verscheidene ondergronden. Afhankelijk van de ondergrond en verkeersintensiteit wordt wegenverf, 2K PU, thermoplast of koudplast/rollplast geappliceerd.

• Signalisatie en stootbeveiliging: We verhogen de veiligheid door het leveren EN plaatsen van de juiste signalisatieborden, snelheidsremmers, separatoren, bakens, parkeerpaaltjes, stootpalen, rambeveiliging en hoogtebegrenzers van de hoogste kwaliteit. Er is ook mogelijkheid voor gepersonaliseerde borden.

Mats Demuynck
Zaakvoerder
Tel: 0494 39 92 33
mats@mcw-wegmarkeringen.be

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo