SSI Schäfer

De SSI SCHÄFER Groep is een wereldwijd leidende aanbieder van modulaire magazijnoplossingen en logistieke systemen. Het bedrijf heeft zijn internationale hoofdkantoor in Neunkirchen (Duitsland), is wereldwijd in ongeveer 70 landen actief, heeft meer dan tien productielocaties in binnen- en buitenland en bijna 10.000 medewerkers. Verspreid over zes continenten ontwikkelt SSI SCHÄFER innovatieve concepten en oplossingen voor zijn klanten in verschillende branches en geeft op deze manier vorm aan de toekomst van de intralogistiek.

Het bedrijf bedenkt, ontwerpt en produceert systemen voor de inrichting van magazijnen, bedrijven, werkplaatsen en kantoren, handmatige en automatische magazijn-, transport-, orderverzamel- en sorteersystemen en oplossingen voor afvaltechniek en recycling. SSI SCHÄFER heeft zich ontwikkeld tot één van de grootste aanbieders van modulaire software voor de interne materiaalstromen. Meer dan 1.100 ICT-experts ontwikkelen hoogwaardige toepassingen en staan de klant bij met advies omtrent oplossingen voor intelligente integratie van softwareen hardwarecomponenten.

Het uitgebreide softwareportfolio met WAMAS® en SAP covert alle processen van magazijn- tot materiaalstroombeheer. De oplossingen van SSI SCHÄFER optimaliseren en verbeteren niet alléén de productiviteit en arbeidsprestatie van de klanten, maar maken het ook mogelijk het magazijn actief te beheren door meting en beoordeling van KPI’s.

SSI SCHÄFER biedt als mondiaal opererende totaal aannemer van complexe logistieke systemen het geheel van advies, ontwerp, realisatie tot gebruiksklare oplevering gekoppeld aan een maatpak op vlak van service en onderhoud.

Industriën

  • Fashion
  • Industrie
  • Food Retail
  • Food & Beverage
  • Healthcare & Cosmetics
  • Retail & Wholesale

Ivan Flos
Sales Manager
Tel: 0471 84 28 16
ivan.flos@ssi-schaefer.com

Finance Manager
Inge Verhavert

HR Manager
Fanny Van Cauwenbergh

Aankomende Events

Ontvangt u onze wekelijkse newsletter nog niet? Schrijf u dan nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo