Webfleet Solutions

Webfleet Solutions is één van ’s werelds toonaangevende leveranciers voor telematicaoplossingen met een focus op fleet management, voertuigtelematica en connected car diensten.

Commerciële organisatie

Webfleet Solutions was eerder bekend als TomTom Telematics en in die hoedanigheid onderdeel van de TomTom-groep. Op 1 april 2019 werd het bedrijf overgenomen door Bridgestone Europe NV/SA (“Bridgestone”), een tak van de Bridgestone Corporation, ’s werelds grootste rubber- en bandenfabrikant. Bridgestone is actief in 38 landen in de EMEA regio en bezit een aantal van Europa’s meest geavanceerde fabrieken, baanbrekende technologie en toonaangevende investering in R&D.

Referenties

Webfleet Solutions heeft meer dan 50.000 klanten wereldwijd en bedient bestuurders in meer dan 100 landen, waarbij het bedrijf hen beschikking geeft over het beste supportnetwerk van de branche en het grootste aanbod integraties en applicaties van externe aanbieders. Klanten profiteren iedere dag van de hoogste standaarden op het gebied van vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerde diensten van het bedrijf. Deze certificering is opnieuw toegekend in december 2019.

Webfleet Solutions biedt SaaS-oplossing WEBFLEET om wagenparken te managen, voertuigprestaties te verhogen, brandstof te besparen, chauffeurs te ondersteunen en workflows te verbeteren. Bedrijven van ieder formaat kunnen hiermee de kosten verlagen, de veiligheid verhogen en de CO2-uitstoot verminderen. Door het open platform en integraties met partners heeft Webfleet Solutions complete oplossingen voor de volledige digitalisering van wagenparken in alle sectoren. Bovendien is Webfleet Solutions toonaangevende telematicaleverancier in de transitie naar EV.

Head of Sales Europe
Sjors de Kruijf
Tel: +31 655 863 063
sjors.dekruijf@webfleet.com

CEO
Jan-Maarten de Vries

Marketing Manager Benelux
Natalie Gierveld

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo