TRUCKLAND BEERSE

Totale dienstverlener

Truckland BVBA Beerse bestaat volgend jaar 60 jaar en is de enige Belgische vestiging van de Nederlandse Truckland Group. Deze totale dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen levert zijn diensten op 14 vestigingen, waarvan 10 in Nederland, 1 in België en 3 in Spanje. Truckland Beerse is onlangs verhuisd vanuit Turnhout naar Beerse. Vanuit deze moderne locatie kunnen zij de klanten een nog betere service leveren.”

Bij Truckland staat het ontzorgen van de klant centraal: of het nu om de verkoop, herstelling of leveren van onderdelen gaat van DAF Trucks, FIAT bedrijfswagens of Tatravoertuigen gaat. Truckland is op weg om de meest professionele dealer binnen zijn verschillende regio’s te worden.

Intern staat het opleiden en trainen van alle medewerkers centraal; wie wil leren, mag daar altijd om vragen binnen Truckland. Op deze manier zorgt Truckland ervoor om qua kennis voorloper te zijn in de markt. Ambitieus technisch personeel is altijd welkom!

Truckland is daarnaast officieel TATRA dealer. De TATRA vrachtwagens vormen een uitstekende uitbreiding op de producten die Truckland levert en gezien de succesvolle samenwerking$ met DAF Trucks een logische aanvulling.

blank

In Vlaanderen nemen Gerrit van der Garde en Jan van der Burgh TATRA onder hun hoede. Truckland Beerse is tevens dealer van het DAF-kwaliteitslabel First Choice. U kunt nu ook bij Truckland terecht voor jonge gebruikte DAF trucks, ook met Euro 6 label. Deze DAF vrachtwagens zijn jonger dan vijf jaar, hebben niet meer dan 500.000 kilometer gereden en hebben zes maanden First Choice Care.

Truckland is een begrip binnen de markt voor bedrijfsvoertuigen. Met een breed geografisch netwerk van vestigingen richt Truckland zich op de levering en het onderhoud van bedrijfsvoertuigen en alles wat daarmee verwant is.

Door de multi-brand filosofie is in principe iedere vervoerswens passend in te vullen. Dit door het combineren van merkengamma’s, die in belangrijke mate complementair zijn aan elkaar. Daarnaast heeft Truckland een eigen bedrijfsschool en eigen schadewerkplaatsen.

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

BIJKOMENDE INFORMATIE

• Verkoop nieuwe DAF, Ginaf en Tatra zware bedrijfsvoertuigen en lichte bedrijfsvoertuigen van Fiat Professional
• Tweedehandsvoertuigen
• Onderhoud en herstelling
• Carrosserie en constructie

Receptie
E-mail: info@truckland.be
Tel: 014 40 72 20

After sales Manager
Johnny Maggen
E-mail: j.maggen@truckland.be
Tel: 014 40 72 20

Werkplaatschef
Lode Maeyninckx
E-mail: werkplaats-turnhout@truckland.be
Tel: 014 40 72 20

Magazijnchef
Wim Vervoort
E-mail: magazijn-turnhout@truckland.be
Tel: 014 40 72 26

Accountmanager Trucks
Jan van der Burgh
E-mail: j.vanderburgh@truckland.be
Mobiel: 0447 25 80 64

Accountmanager bestelwagens
Kevin Wery
Tel: 0478 78 79 58

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo