ZF Services Belgium

ZF Services Belgium is uw lokale partner voor de levering van Nieuwe en Ruil ZF versnellingsbakken, assen (al dan niet aangedreven), en stuursystemen (stuurhuis, stuurpomp) voor zowel trucks, bussen, personenwagens, en diverse industriële toepassingen (kranen, landbouwvoertuigen, …)

ZF SERVICES BELGIUM… UW PARTNER IN STUUR-, AANDRIJFEN CHASSISTECHNIEK

ZF Services Belgium NV vertegenwoordigt ZF Friedrichshafen AG, de van origine Duitse fabrikant van producten op het gebied van besturings-, aandrijf- en chassistechniek voor voertuigen en industrie. Naast complete units levert de organisatie in België, ruil- en vervangingscomponenten, onderdelen, mobiele interventie en reparatieservice voor vrijwel alle ZF-producten.

ZF Services Belgium is al meer dan 60 jaar de ondersteunende partner van de Duitse fabrikant ZF Friedrichshafen AG. Onze goed uitgeruste Werkplaats samen met Mobile Service staan garant voor het snel en accuraat uitvoeren van herstellingen en revisies van ZF componenten. Bovendien hebben we ook de expertise om deze componenten in- en uit te bouwen in het voertuig.

VERKOOP & LEVERING

Bij onze afdeling magazijn kan u terecht voor al uw ZF-onderdelen. Met meer dan 9000 referenties in stock, gaande van herstellingskits tot ruilversnellingsbakken en nieuwe OE- onderdelen, hopen wij aan uw vraag tegemoet te komen.Bovendien kan u voor alle informatie steeds bij onze vertegenwoordigers terecht.

HERSTELLING & GARAGE

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats waar revisies en herstellingen snel en vakkundig worden uitgevoerd. Onze technici zijn reeds jaren gespecialiseerd in de verschillende ZF-systemen en volgen regelmatig scholing bij onze moederonderneming. Daardoor zijn ze uiterst gekwalificeerd om zowel inen uitbouw van ZF-componenten, onderhoud, herstelling als speciale aanpassingen uit te voeren aan uw voertuig. Tot slot wordt elke herstelling uitvoerig getest.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

De ZF-helpdesk – vraag ons om advies! Een technische vraag over de werking vanuw ZF-systeem? Of wenst u raad inzake de inbouw van ZF-componenten, oliespecificaties, onderhoud, software updates,… specialisten staan u graag te woord.

Onze technici komen u tegemoet in heel het land. Overal in België kan beroep worden gedaan op onze technici. Zij beschikken immers over de nieuwste software en gereedschap om een eerste diagnose te stellen. Hun servicewagen is tevens uitgerust met diverse ZF-onderdelen, hetgeen hen de mogelijkheid biedt om kleine reparaties ter plaatse uit te voeren.

• Stuur-, aandrijf-, en chassistechniek
• Algemeen onderhoud en reparatie

Verkoop
Tel: 02 263 01 67
E-mail: parts.be@zf.com

Werkplaats
Tel: 02 262 09 26
E-mail: workshop.be@zf.com

Algemeen directeur
Wim Deckx

Site manager
Koen Meurisse

news

meer

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo