POM West-Vlaanderen zoekt innovatieve projecten ‘logistiek 4.0’

POM West-Vlaanderen is op zoek naar best practices rond de implementatie van Physical Internet bij Vlaamse bedrijven uit de logistieke en transportsector. Het gaat daarbij om voorstellen rond digitalisering, automatisering, collaborative shipping, last mile logistiek/stadsdistributie of de opwaardering logistieke dienstverlening.

De beste innovatieve producten of processen die getuigen van een sterke visie rond logistiek 4.0 krijgen een plaats in de gloednieuwe digitale demonstratie- en belevingsruimte in de hotspot van POM West-Vlaanderen in de ABC-toren in Zeebrugge. Met deze ruimte wil het bedrijven, kennis- en onderwijspartners en overheden informeren over en inspireren rond Physical Internet. Deze logistieke demonstratiehub opent in het voorjaar van 2021 de deuren.

Bedrijven kunnen nog tot 30 november hun voorstel indienen via www.pomwvl.be/oproep-logistieke-demonstratiehub

lisez aussi

Événements à venir

VOUS NE RECEVEZ PAS ENCORE NOTRE NEWSLETTER HEBDOMADAIRE? ALORS INSCRIVEZ-VOUS DÉS MAINTENANT!

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.
transport media logo