Featured Video Play Icon

Beherman Motors mikt op het mid-mile en lastmile segment

Als we Piaggio zeggen, zeggen we in één adem ook Vespa. Maar de Italianen richten nu ook hun pijlen op een commercieel bedrijfsvoertuigengamma en dat resultaat in de gloednieuwe Piaggio Porter NP6. Deze citytruck, die bestuurt mag worden met een rijbewijs B, blinkt uit in zijn compactheid met een hoog laadvermogen en een milieuvriendelijke LPG motor. Met een opbouwvriendelijk chassis is de Porter NP6 bestemd voor bedrijven, steden en gemeenten.

De wagens zijn beschikbaar in allerlei uitvoeringen. Van een VAN-UP, tot een plateau of een kipper. De cabine is slechts 1.64 meter breed waardoor hij erg wendbaarheid is. De Porter NP6 wordt trouwens aangedreven door een moderne combi-fuel-motor. Dat betekent een mix tussen benzine/LPG of benzine/CNG waardoor hij volledig in lijn ligt met de strikte eisen voor stadsvervoer. En ook de elektrische variant staat eraan te komen.

 Piaggio Commercial Vehicles dekt het Beherman Motors assortiment tot 3.5 ton. Alles daarboven is weggelegd voor de Fuso Canter, de compacte vrachtwagen met vijf MTM-versies van 3,5 tot 8,55 ton.

De FUSO Canter biedt heel wat mogelijkheden met zijn variëteit aan wielbasissen, cabines en opbouwmogelijkheden. Later dit jaar zal het gamma van traditionele verbrandingsmotoren aangevuld worden met elektromotoren. Hierdoor is er een gamma beschikbaar van 4,25ton tot 8,5 ton. Telkens zal er keuze zijn uit diverse batterijpacks, wielbasissen en configuraties om aan de specifieke vraag van de klant te kunnen voldoen.

Zowel voor de Piaggio Porter NP6 als de Fuso Canter lopen er momenteel interessante saloncondities. Ook beschikt Beherman Motors over een ruime stock aan voertuigen.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo