Featured Video Play Icon

Boplan Line Plan en Sign Mark verhogen veiligheid voetgangers – Logistics.TV 35

Naast fysieke beschermingsmiddelen is duidelijke en adequate communicatie en signalisatie een belangrijke factor voor een veilige logistieke omgeving. Om dit te faciliteren zijn er een aantal mogelijkheden, van het consequent aanbrengen van vloermarkeringen en -stickers, tot speciale communicatiedragers waardoor je op de bestaande aanrijdbeveiligingssystemen gemakkelijk een boodschap kan aanbrengen.

Delta Light uit Kortrijk maakt gebruik van tal van Boplan’s oplossingen: “Deltalight heeft een sterke internationale reputatie die gebaseerd is op kwaliteit en design. Dit principe passen we niet enkel toe op onze producten, maar in alle processen van ons bedrijf. Om een mooi strak vormgegeven premium eindresultaat te verkrijgen is het belangrijk om ook de processen die daartoe leiden, zo efficiënt en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Een goed georganiseerde productieruimte is hierbij een belangrijke factor. Vloerbelijningen bijvoorbeeld zijn heel effectief en hebben een rechtstreekse impact op de efficiënte organisatie van de werkvloer. Ook zijn er tal van plaatsen waar een speciale waarschuwing of boodschap heel nuttig zijn en de veiligheid drastisch kunnen verhogen, zoals oversteekplaatsen, zones waar een speciale uitrusting is vereist, verboden toegangen, doorgangen met een hoogtebeperking, etc.”

De Line Plan en SignMark 200 productlijnen van Boplan zijn precies gemaakt om dit soort boodschappen op de werkvloer op een optimale en gemakkelijke manier aan te brengen.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo