Featured Video Play Icon

DAF bouwgamma (NIEUW) – BOUW.TV 20

Ongenaakbaar op de lange afstand, onverwoestbaar in de bouw. De troeven waarmee DAF Trucks haar voertuigen voor de veeleisende bouwsector in de markt zet, doen het allerbeste vermoeden. Maar een vermoeden vraagt om bevestiging.

Plaats van afspraak: het familiebedrijf Jos Janssens en Zonen in Brecht, de referentie in de Noorderkempen voor alle bouwmaterialen en betonproducten. Met de bouw van een volledig nieuw hoofdgebouw etaleert de 4e generatie duidelijk haar vertrouwen in de toekomst. Als trouwe DAF klant, vormt Janssens dan ook het speelterrein bij uitstek voor de bouwvoertuigen van DAF Trucks.

En er zijn nog andere DAF-klanten van de partij. Zo tekenden Wanty en Vorsselmans present met hun DAF CF meerassers en kwamen Transport Willems en Willy Naessens langs met hun DAF XF en CF trekker. De kwaliteitsvolle opbouwers Euro Top Concept, Hyva, De Buf en Deom-Palfinger zorgden dan weer voor een tot in de puntjes afgewerkte opbouw.

Met de introductie van DAF Ready to Go kan elke transporteur die behoefte heeft aan een inzet-specifieke bakwagen-met-opbouw rekenen op direct beschikbare voertuigen. En dit via één simpel platform.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo