Featured Video Play Icon

De winnaars van de Trends Gazellen Transport & Logistiek 2021 – Transport & VAN.TV 52

Tijdens de openingsavond van de Transport & Logistics-beurs in Antwerpen werden de Trends Gazellen uitgereikt. Daarbij wordt gekeken naar de duurzame groei van een transport of logistiek bedrijf, met andere woorden: een groei die steunt op een solide basis.

DCL Services uit Lummen kaapte de prijs voor de kleine bedrijven met toegevoegde waarde tot 1 miljoen euro. DCL Services bestaat al 10 jaar en transporteert onder meer voor La Lorraine Bakery Group, Getax, DHL en GLS.

Hertsens Transport is de winnaar in de categorie middelgrote ondernemingen met een toegevoegde waarde van 1 tot 5 miljoen euro. Het familiebedrijf uit Kruibeke is gespecialiseerd in het vervoer van afval en werd een dikke 30 jaar geleden opgericht.

Bleckmann België tenslotte werd in de bloemetjes gezet in de categorie grote ondernemingen met toegevoegde waarde van meer dan 5 miljoen euro. Het logistieke bedrijf uit Kruisem telt in België 7 vestigingen en is de logistieke partner voor heel wat e-commercebedrijven.

Deze gala-avond werd georganiseerd door Transportmedia in samenwerking met Easyfairs en TrendsTOP en werd feestelijk afgesloten met een diner bereid door driesterrenchef Viki Geunes van restaunt ’t Zilte.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo