Featured Video Play Icon

Eco DTLO gebruikt UVOTec telescoopbanden – LOGISTICS.TV 27

Vroeg in de ochtend bij ECO DTLO. Zes UPS Feeders zijn tot de nok gevuld en moeten zo snel mogelijk gelost worden. In totaal gaat het om 10.000 tot 12.000 pakketten die ECO DTLO later vandaag nog zal leveren met haar 48 bestelwagens.

Om dit proces zo efficiënt mogelijk af te ronden, doet het bedrijf uit Fleurus beroep op twee BestReach-telescoopbanden van UVOTec. Het bevordert niet alleen de snelheid van het lossen, het draagt ook bij tot een betere ergonomie voor de medewerkers. ECO DTLO groeide de afgelopen jaren snel dankzij de sterke opmars van e-commerce, zeker nu het een officiële UPS partner is. Omdat manueel lossen te veel tijd in beslag nam, ging het koerierbedrijf op zoek naar een efficiënte en betaalbare oplossing.  

De BestReach telescoopband is standaard voorzien van geïntegreerde verlichting en een ventilator vooraan. Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kan ECO DTLO gemakkelijk nieuwe werkkrachten aanwerven tijdens piekperiodes. Het leven sinds de komst van de UVOTec telescoopbanden is dus niet alleen efficiënter geworden maar ook een heel stuk eenvoudiger.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo