Featured Video Play Icon

Groep Vereenooghe (dealer Mercedes-Benz) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Met 9 vestigingen verspreid over West-Vlaanderen is Group Vereenooghe alomtegenwoordig om Mercedes-Benz klanten een optimale service te kunnen bieden zowel op het vlak van verkoop als naverkoop.

Vandaag staat met Michel en Alain Vereenooghe de derde generatie aan het hoofd van de groep. Naast personenwagens biedt Vereenooghe ook in 7 van de 9 sites verkoop- en naverkoopdiensten aan voor vans en trucks. De werkplaatsen zijn uitgerust met de recentste spitstechnologie en zijn voorzien van gereedschappen die speciaal ontworpen zijn om de voertuigen uit het gamma een optimale zorg te bieden binnen een zo kort mogelijke arbeidstijd.

Niet voor niets hebben ze alle kwaliteitslabels van Mercedes-Benz op zak: van een VanPro Center tot een ProCarrosserie, … De automobielsector staat voor tal van uitdagingen en daar wil Vereenooghe resoluut op inzetten. Onder meer het elektrificeren van het wagenpark is niet langer een utopie en vraagt om een specifieke aanpak. Een aanpak waar Vereenooghe vandaag volop mee bezig is!

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo