Featured Video Play Icon

Hedin Automotive (company movie) – TRANSPORT & VAN.TV 48

Hedin Bil AB is een familiebedrijf dat in 1985 is gestart met de overname van de Philipson autodealer in Borås, Zweden. In de jaren die volgden volgde een gestage groei, die leidde tot de hedendaagse 87 aantrekkelijke faciliteiten in Zweden en Noorwegen, waar bijna 30 automerken vertegenwoordigd zijn.

In oktober 2017 is Mercedes-Benz Gent overgenomen, dat zeven gevestigde dealers in Oost-Vlaanderen heeft, via drie afzonderlijke juridische entiteiten. Stevig geworteld in onze geschiedenis, kijken we er naar uit om de klanten van morgen de service en expertise te bieden die onze groep in de loop van de jaren heeft opgebouwd. In augustus 2018 besloot I.A. Hedin Bil ook een overeenkomst om de vijf vestigingen van Mercedes-Benz in de provincie Antwerpen, nog eens goed voor bijna 100 werknemers, over te nemen.

Dit sterk familiebedrijf met een gedreven sfeer sloot namelijk perfect aan bij de Hedin filosofie. Hetzelfde gebeurde met de vestigingen van het voormalige Jacobs in Lokeren en Sint-Niklaas en de vestiging van familie Vertommen te Boortmeerbeek.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo