Featured Video Play Icon

IDELUX: dé steun voor bedrijven in provincie Luxemburg – Transport & VAN TV 53

De provincie Luxemburg maakt zijn logistieke roeping dag na dag meer waar. Met zijn inplanting in het hart van de Europese goederentrafiek en gespaard van de opstoppingen rond de grote steden, beschikt de provincie over een infrastructuur die op maat gemaakt is voor de bloei van de logistieke sector. En Idelux is er om bedrijven in de provincie te steunen.

Het bimodale karakter van deze twee sites, met spoor- en wegvervoer, is essentieel. Dagelijkse verbindingen die al jarenlang actief zijn voor containertransport richting Antwerpen, maken het ook mogelijk de havens van Zeebrugge en Rotterdam te bereiken. Daarnaast zijn er mooie opportuniteiten naar het Zuiden, via verbindingen met Lyon en Barcelona.

Idelux is er in de eerste plaats om bedrijven te ondersteunen die zich willen vestigen in de provincie Luxemburg. Die ondersteuning is er onder andere volgens het principe van een ‘uniek loket’. Dit loket groepeert de bevoegdheden van verschillende diensten om een volledige begeleiding van de ondernemer of investeerder gedurende elke fase te garanderen.

Idelux speelt daarnaast een rol als facilitator bij de administratie en steunt de bedrijven bij de rekrutering. Dat alles in een regio waar geen tekort is aan arbeidskrachten en waar het goed wonen is. En dat is in deze tijden… onbetaalbaar!

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo