Featured Video Play Icon

Logistics Hotspot: Boom (met Goodman en Prologis) – Logistics.TV 31

Een van de belangrijkste logistieke regio’s in België is Logistiek Boom, op een strategisch goed gelegen plaats met een onmiddellijke toegang tot de A12 richting Antwerpen en Brussel. Hoewel de logistieke grond schaars vandaag is, zijn er wel enkele prestigieuze projecten lopende. 

Prologis Park Boom is er zo eentje. Het project omvat een modern logistiek complex op het bedrijvenpark Krekelenberg I. Daarnaast kan een nieuwe logistieke ontwikkeling van ca. 50.000 vierkante meter worden gerealiseerd op het aangrenzende bedrijventerrein Krekelenberg II. De goede ligging tussen Antwerpen en Brussel, de nabijheid van de Haven van Antwerpen én de luchthaven van Zaventem maakt dat er diverse transportmogelijkheden zijn.  De nabijgelegen binnenvaartterminal biedt een scheepvaartverbinding met de haven van Antwerpen en het Europese achterland.

Vastgoedontwikkelaar en investeerder Goodman is eigenaar van het Boom Logistics Centre, een recent afgeleverd project met 23.000 m2 aan logistieke opslagruimte.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo