Featured Video Play Icon

Logistics.TV 22: We Are Champions (seizoen 2, aflevering 2)

Logica brengt je van A naar B. Verbeelding brengt je overal. Maar het is vooral de combinatie van beiden dat nodig is om de felbegeerde We Are Champions trofee van Logistics.TV in de wacht te slepen. In de vorige uitzending wist Willy Naessens zich te kronen tot de kampioen heftruckbowling. Willy Naessens gebruikte zijn ervaring en was Frank Adins en Raoul Van Raemdonck te snel af. Hij gooide een mooie spare. Vandaag krijgen de CEO’s van Transuniverse en VRD Logistiek een nieuwe kans om de 80-jarige Naessens te verslaan. Ditmaal met een partijtje heftruckpuzzelen. Welkom bij We Are Champions.

De kandidaten krijgen elke uitzending een spectaculaire proef voorgeschoteld. Vandaag hebben Naessens, Van Raemdonck en Adins niet alleen een goede heftruck nodig, ook zal hun geweten hun niet in de steek mogen laten. Elke kandidaat moet een gepersonaliseerde puzzel memoriseren en ze nadien correct stapelen. De puzzel is belangrijk, maar ook de tijd is een niet onbelangrijk detail. En daarvoor houdt een professioneel geselecteerde jury een oogje in het zeil.

Jungheinrich. Al meer dan 60 jaar toonaangevende aanbieder van intralogistieke oplossingen en innovator van de lithium-ion technologie

– A-safe. Uitvinder en fabrikant van flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen en wereldmarktleider op het gebied van veiligheidsoplossingen voor de werkomgeving.

– Logistiek Direct: Dé totaalleverancier voor de logistiek.

– Atrium Opleidingen. Specialist in opleidingen voor de bouw-, transport en logistieke sector.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo