Featured Video Play Icon

Logistics.TV 24: Logistiek Direct – welke pallets zijn geschikt voor mijn activiteit?

Palletten voor het opslaan en vervoeren van goederen. In de transport en logistieke sector zijn ze niet weg te denken. Maar welke palletten zijn er op de markt en hoe kies je nu precies de juiste soort? Er zijn verschillende soorten. Denk aan de Europallet, de Blokpallet, de Displaypallet en de Eenmalige pallet.

De maat is hierbij van belang, evenals de draagkracht. Bedenk goed waar u de pallet voor wilt gebruiken en pas hier het type pallet op aan. De keuze van het materiaal is erg belangrijk. Kunststof palletten lenen zich uitstekend voor de hygiëne- en voedingsindustrie. Houten palletten zijn prijstechnisch erg interessant en kunnen gemakkelijk worden gerepareerd. Misschien behoeft u geen nieuwe palletten en gaat u voor de aankoop van gebruikte palletten. Ook dat is mogelijk. Met opzetranden of palletranden creëert u gemakkelijk een kist voor bijvoorbeeld in magazijnstellingen.

U transporteert goederen op een veilige manier. Een deksel kan zorgen voor een optimale afsluiting. Doordat u de randen kunt stapelen, bepaalt u zelf de hoogte. IBC’s, Gitterboxen en stapelpalletten zijn ideaal voor zware ladingen, buitenmaatse artikelen en losse stuks. Ze lenen zich goed voor stapeling en gaan lang mee.

Logistiekdirect.be biedt een ruim assortiment van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen en is daarmee dé totaalleverancier voor de logistiek. Met een uitgebreide webshop en persoonlijk advies door specialisten vindt u altijd de juiste oplossing. Doet u een aankoop van minimaal € 200 bij Logistiekdirect.be? Dan ontvangt u t/m 31 oktober de GRATIS ladingzekering calculator. Daarmee kunt u zeker veilig de weg op.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo