Featured Video Play Icon

Logistics.TV 24: We Are Champions met 3 sterke vrouwen (aflevering 1/3)

De sleutel voor iedere vrouw is om geen grenzen te stellen. Want macht krijg je niet, die moet je grijpen. En zoals het gezegde ons leert: een vrouwenhaar trekt sterker dan tien paarden. Daarom brengt We Are Champions ditmaal 3 sterke vrouwelijke ondernemers bij mekaar. Wie wordt de kampioen der kampioenen? Wie wint We Are Champions?

Veroniek De Mulder, CEO ODTH

Alexandra Limage, CEO Sprint

Transport Isabelle Mennes, Directie Groeninghe Transport

In opdracht 1 dienen de kandidates een slalomparcours af te leggen met een vorkheftruck. Op het traject dienen ze pallets op te pikken, zonder te botsen tegen de aanrijdbeveiligingen. Wanneer de kist in follie gewikkeld is, mag de ballon doorprikt worden. Om de opdrachten in goede banen te leiden, wordt er beroep gedaan op een professioneel geselecteerde jury.

– Atrium Opleidingen. Specialist in opleidingen voor de bouw-, transport en logistieke sector.
– A-safe. Uitvinder en fabrikant van flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen en wereldmarktleider op het gebied van veiligheidsoplossingen voor de werkomgeving.
– Logistiekdirect.be: Met een assortiment van meer dan 10.000 logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen dé totaalleverancier voor de logistiek.
– Motrac Handling & Cleaning: exclusieve importeur van Linde-vorkheftrucks in België en al 50 jaar ervaringsdeskundige op het gebied van vorkheftrucks en magazijntrucks.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo