Featured Video Play Icon

LOGISTICS.TV 28 (op bezoek bij PostNL Pharma & Care) – Bekijk de volledige uitzending

Het beloven razenddrukke tijden te worden voor PostNL Pharma & Care. We zitten niet alleen volop in pakjestijd, ook bereidt het zich actief voor op de distributie van het coronavaccin in de Benelux. Naast een boeiend interview met General Manager Nicolas Vannieuwenhuyze vertellen we u er alles over. Verder nog in deze uitzending: 

  • De tweede aflevering (2/3) van We Are Champions met drie welbekende iconen uit de sector: Bert Vandecaveye (CEO van Tailormade Logistics), Filip Goossens (CEO van On Time Logistics), Ralph Caspanni (CEO van Heylen Warehouses). We Are Champions wordt mogelijk gemaakt door onze partners A-Safe, Atrium, Topa Packaging en Yale Material Handling.
  • Een uitgebreid verslag over het ‘Spraakmakende Project’ van De Rocker Logistics in Zele. Het zogenaamde ‘De Rocker Logistics 3.0’ zet in op duurzaamheid en innovatie. Voor de uitwerking van deze nieuwe opslagplaats in Zele deed het beroep op enkele gerenomeerde partners.
  • De Putter & Co gaat voor de Trendsetter op bezoek bij Verkooijen, een onafhankelijk familiebedrijf, gespecialiseerd in logistiek en transport voor de kunststof en petfood industrie.
  • De hilarische maar oh-zo belangrijke veiligheidscampagne van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde over ‘afstand houden’.
  • V1000, het vroegere AJ Veurink, nam onlangs twintig nieuwe Still EXU elektrische transpalletten in gebruik met onderhoudsvrije lithium-ion technologie

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo