Featured Video Play Icon

LOGISTICS.TV: jaaroverzicht 2019

En of 2019 een boeiend jaar was! Logistics.TV bracht ons van de mooiste logistieke centra tot de nieuwste generatie heftrucks. Van economie tot ecologie. Van beurzen tot uitreikingen. Met onder andere de Transport & Logistics Awards.

Dat de logistiek in ons land niet heeft stilgestaan, ontdekken we in Moeskroen, waar Stockhabo een state-of-the-art magazijn heeft neergezet. En ook in Venlo mochten we kennis maken met een oogverblindend mooi distributiecentrum.

Dat Logistics.TV ook garant staat voor humor konden we vorig jaar al ontdekken tijdens het eerste seizoen van We Are Champions. Dit jaar streden Willy Naessens, Raoul van Raemdonck en Frank Adins voor de eer.

Back to business, waar er eind mei stevig genetwerkt kon worden tijdens Best of Wallonia in Namen. Een combinatie van een logistieke vakbeurs met vele high content events en verschillende netwerk highlights, allemaal geconcentreerd onder één dag en op één dag. Het werd dan ook een geslaagde missie voor deze eerste editie, want meer dan 1400 professionals zakten af naar Namur Expo. De hoogtepunten van de dag waren weggelegd voor Jean-Jacques Cloquet, de zeer inspirerende Manager van het Jaar 2018, de conferentie over Chinese investeringen in Wallonië georganiseerd door Awex, de Algemene Vergadering van Logistics in Wallonia én de Gazellen.

Na Best of Wallonia was het in oktober tijd voor Transport & Logistics Antwerpen, dé vakbeurs binnen de community. Met verschillende activiteiten en huldigingen beleefde de beurs een topeditie. Zo was er onder meer de Best of Handling. En die huldigde niet één maar twee merken.

Nummer 1 rekkenspecialist Stow heeft grootse plannen. Logistics.TV presentatrice ging daarom op bezoek om te ontdekken wat Stow Group van plan is vanaf 1 januari 2020…

Het jaar afsluiten doen we met het nieuwe seizoen van We Are Champions…

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo