Featured Video Play Icon

Maxus IAA Hannover 2022 – Transport & VAN.TV (Kanaal Z) 57

Maxus pakte op de IAA uit met niet minder dan drie premières. Zo was er de T90EV, de eerste 100% elektrische pick-up op de Europese markt. Hij is niet alleen gezegend met avontuurlijke looks, maar ook met een laadvermogen van een ton en een batterij die beschikt over een capaciteit van 88,55 kWh, goed voor een gemiddeld rijbereik van zo’n 330 kilometer tussen twee laadbeurten.

Maar Maxus heeft ook zijn zinnen gezet op het zwaardere werk, met deze Electric Light Truck. Deze 100% elektrische 7,5-tons vrachtwagen beschikt over een batterij met een capaciteit van 128 kWh. Daarmee geraakt hij met een volledige belading meer dan 210 kilometer ver, en zelfs 412 kilometer in stadsverkeer. Aan een 100 kW DC laadstation is hij in anderhalf uur volledig opgeladen.

Tenslotte is er nog deze 100% elektrische Mifa 9. De meer dan 5 meter lange minibus voor personenvervoer biedt een business class comfort! De combinatie van een 245 pk sterke elektromotor met een 90 kWh batterij zorgt voor een WLTP gecombineerd rijbereik van 440 kilometer.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo