Featured Video Play Icon

News: Transport & Logistics Awards 2022, TL Hub Job Day, Passion4Trucks 2022 – Logistics TV 32

Nu de barometer op code oranje staat, loopt de evenementenagenda stiller terug voller. En dat geldt ook voor de transport en logistieke festiviteiten.

Te beginnen met de Transport & Logistics Awards, die dit jaar zullen plaatsvinden op 28 april in Brussels Expo. Kandidaturen kunnen nog tot maandag 28 februari ingediend worden. Wie alvast graag een plaatsje boekt, kan meer informatie terugvinden op de website www.transportmedia.be.

Ook TL Hub plant dit voorjaar weer enkele jobbeurzen. De eerstvolgende vindt plaats in Drongen op 23 april, gehost door My-Trucks in samenwerking met VDAB Oost- en West-Vlaanderen. Deze Job Day focust zich 100% op logistiek bedienden, planners, chauffeurs en heftruckchauffeurs en andere sectorgerelateerde profielen. Geïnteresseerde bedrijven kunnen nog steeds een stand boeken via de website. Sollicitanten kunnen hier ook alvast de nodige informatie terugvinden voor hun inschrijving.

En er is nog een groot event gepland dit jaar, namelijk Passion4Trucks. Dit B2B2C event in samenwerking met Matexpo, zal plaatsvinden op 24 en 25 juni in Brussels Kart Expo. Passion4Trucks wordt in de eerste plaats de gelegenheid voor de hele community om elkaar te ontmoeten tijdens een even gezellig als professioneel evenement.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo