Featured Video Play Icon

Passion4Trucks Roadshow 2020: volledige uitzending

Lang genoeg gewacht! Dit weekend is het tijd voor de Passion4Trucks Roadshow, een speciale uitzending van TRANSPORT&VAN.TV 100% in het teken van chauffeurs. Het volledige programma is te bekijken via televisiezender Kanaal Z of de Facebook pagina van ‘Passion4Trucks Roadshow by Transportmedia’. 

De Passion4Trucks Roadshow – letterlijk te verstaan – reed de afgelopen zomer over de Belgische wegen op zoek naar warme, gepassioneerde verhalen van chauffeurs en hun trucks. Achter het stuur: Marijn Devalck, de eeuwen beroemde acteur achter het personage Balthasar Boma uit de populaire tv-reeks FC De Kampioenen.

Het doel?
De transportsector op een gepaste wijze in de bloemetjes zetten! Met zijn gepersonaliseerde trailer, opgebouwd door DS Units en GTM Belgiumgaat hij op zoek naar de mooiste trucks per merk, de meest gepassioneerde chauffeurs van het land én tal van andere activiteiten. Spektakel gegarandeerd.

Elke rit is de aanleiding voor een mini-happening. En dit allemaal corona-proof. Dankzij de rombit-armbanden konden zowel de finalisten als de gehele filmcrew social distancing garanderen. Wanneer het fysiek contact minder dan 1,5 meter bedraagt, geeft de armband een lichtsignaal en gaat het sterk beginnen te trillen.

Roadheroes
Naast de filmopnames maakte beroepsfotograaf Erik Duckers een sterke fotoreeks genaamd ‘Roadheroes’, over het beroep van de chauffeur. Heb jij als chauffeur een uniek verhaal? Of wil jij je transportfirma in de kijker plaatsen? Neem dan contact op met info@transportmedia.be en wie weet komt Erik Duckers langs voor een uitgebreide shoot.

 Het programma:
– Presentatrice Ilse gaat op bezoek bij gastbedrijf Tailormade Logistics in Gent.
– De verkiezing van de Mooiste Scania van België.
– De verkiezing van de Mooiste Volvo Trucks van België.
– De verkiezing van de Mooiste Mercedes-Benz Trucks van België.
– De verkiezing van de Mooiste Renault Trucks van België.
– De meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur via Love2Truck.
– BF Goodrich viert haar 150ste verjaardag en gaat daarvoor op bezoek bij APK Group, samen met Q-Team.
 TVM Belgium nodigt alle Gouden Ridders uit voor een ambitieus rijvaardigheidsparcours.
– De We Are Champions strijkt neer in Brussels Kart Expo. Renault Trucks, A&D Trailers, Vlamygrip, TVM én Accent Job tekenden een spannend parcours uit.
– Nog meer spektakel op het Circuit van Zolder. Continental organiseerde er zowaar een ‘Continental Experience’ met tal van opdrachten.

Passion4Trucks Roadshow is een organisatie van Transportmedia. Met het initiatief wil Transportmedia het beroep van de chauffeur extra in de spotlights zetten. Kers op de taart is het evenement Passion4Trucks dat volgend jaar voor het eerst zal plaatsvinden, en dit op de terreinen van Brussels Kart Expo. Noteer alvast zaterdag 19 juni 2021 in de agenda voor het grootste chauffeursevent van het land.

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo