Featured Video Play Icon

Renault Trucks toont Master en Master ZE – Best of VAN Xperience

Het gamma van lichte bedrijfsvoertuigen van Renault Trucks bestaat uit verschillende uitvoeringen van de Master. Zo zijn hier vandaag de elektrische Master ZE en de nieuwste generatie van de Master met een zuinige Euro 6 motor.

Renault Trucks richt zich met deze Master ZE vooral tot de laatste fase van de logistieke keten. De Z.E. stoot geen fijnstof en CO2 uit en is geluidsarm. Met een daadwerkelijke actieradius van 120 kilometer beantwoordt hij aan alle behoeften van beroepsgroepen die in stedelijke gebieden actief zijn.

De wagen wordt aangedreven door een energie-efficiënte elektromotor, met een vermogen van 76 pk. Bovendien zijn de accu’s zijn gemonteerd onder de voorstoelen. Hierdoor beschikt de ZE over hetzelfde laadvermogen als zijn conventionele broer. Renault Trucks biedt de bestelwagen momenteel aan in vier varianten zodat hij past bij de juiste toepassing. Eind 2020 wordt hier nog de crew cabine en de 3,5 ton in alle modellen aan toegevoegd.

Uiteraard is de Master ook nog beschikbaar met een verbrandingsmotor, met name een compleet nieuwe, krachtige en brandstofzuinige Euro 6 motor. Door de Twin-Turbo technologie beschikt de Master over voldoende trekkracht bij elk toerental. Dit komt het rijcomfort ten goede. Ook is de bedrijfswagen standaard uitgerust met tal van exclusieve opties om het comfort, de efficiëntie en de veiligheid voor de bestuurder te verbeteren.

De Master is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen en wordt maximaal aangepast aan de behoefte van de klant. De wagen is beschikbaar met voorwielaandrijving , achterwielaandrijving en sinds kort ook in 4×4 uitvoering. Bij de achterwielaandrijving kunt u bovendien kiezen voor enkel- of dubbellucht, geschikt voor zwaardere toepassingen.

De Renault Trucks Master heeft een volledig vernieuwd design en biedt een groot scala aan veiligheidsfuncties. Daarnaast kunt u kiezen voor talloze opties om uw gebruiksgemak en inzetbaarheid te vergroten.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo