Featured Video Play Icon

Suivo (Testimonial Water-Link) – BOUW.TV 20

Al meer dan 137 jaar zorgt water-link voor uw drinkwater! Het bedrijf ontpopte zich tot grootste waterproducent van het land, die behalve aan de residentiële klant ook water levert aan andere waterbedrijven en de industrie. Een bedrijf waar de levering van veilig en gezond drinkwater, 7 dagen per week, vanzelfsprekend is.

Water-link is als trendsetter sterk bezig met het inzetten van innovatieve technologieën. Door een ver doorgedreven samenwerking met het Edegemse technologiebedrijf SUIVO wordt dit vertaald naar concrete resultaten.

Wat doet water-link precies en hoe help Suivo hierbij?

Concreet betekent de samenwerking dat water-link aan de hand van het Suivo IoT Cloud Platform de beschikbaarheid, het beheer, de keuringen en interventies van voertuigen, gereedschappen en graafmachines verder kan implementeren en optimaliseren met het oog op een volledige transparantie van alle assets van het waterbedrijf. (info uit persbericht)

Wat betekent de Suivo tool concreet voor water-link:

Via intelligente positiebepaling zullen die tags informatie over de meer dan duizend assets verzamelen en digitaal ter beschikking stellen in het Suivo IoT Cloud Platform, een moderne en gebruiksvriendelijke webapplicatie. Water-link kiest daarmee voor een bijzonder innovatieve Asset Management-oplossing. De beveiligde webapplicatie en mobile app van Suivo bieden hiervoor de perfecte oplossing. Ze zorgen voor een duidelijke weergave en gebruiksvriendelijk beheer van alle data.

Water-link maakt gebruik van de ‘Hydrogen’ trackers van Suivo. Deze trackers werken met energiezuinige batterijen die jarenlang meegaan. Het superslimme communicatie-systeem van deze trackers kiest of ze data zelf overdragen of via een ander Suivo device in de buurt. Zo wordt het verbruik van de batterij geoptimaliseerd.

De gemakkelijke installatie sprak water-link ook aan; ze monteren de trackers gewoon zelf ter plaatse. De verschillende opties van Suivo Hydrogen bieden water-link de gevraagde flexibiliteit: van standaard trackers, een ronde tracker tot zelfs een tracker ingebouwd in de machine.. Op die manier kunnen ze écht alle assets opvolgen zonder meer.

De verzamelde  data komt terecht in het Suivo IoT Cloud Platform. Deze beveiligde webapplicatie en mobile app zorgen voor een duidelijke weergave en gebruiksvriendelijk beheer van alle assets.

Wat levert de samenwerking met Suivo op?

Het Suivo IoT Cloud Platform verbindt nu full circle assets, voertuigen, personen, machines en gereedschappen met elkaar. Dit alles eenvoudig te beheren vanaf een overzichtelijk cloud platform met gebruiksvriendelijke webapp, aangepaste mobile apps en volledig geïntegreerd met alle bedrijfsprocessen.

Door voluit in te zetten op innovatief Asset Management wil water-link een meerwaarde creëren voor de hele organisatie. Het resultaat hiervan is één helder overzicht op al hun assets. Zo zorgt water-link voor maximaal rendement, een betere inschatting voor nieuwe investeringen, verhoogde  veiligheid en altijd up-to-date onderhoud van hun assets.

Nu is er al een eerste integratie van de digitale data uit het Suivo Asset Management systeem gekoppeld met hun GIS-waterleidingssysteem. Momenteel wordt er aan een integratie met het keuringsbedrijf Vinçotte gewerkt. De integratie zal zorgen voor een automatische koppeling van de keuringsbewijzen van water-link op asset niveau. Dit alles binnen het Suivo platform, dus meer informatie voor de medewerkers op terrein en minder administratie.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo