Featured Video Play Icon

Thermo King IAA Hannover 2022 – Transport & VAN.TV (Kanaal Z) 57

Efficiëntie is het codewoord in de transportsector, en daar speelde Thermo King op de IAA perfect op in. De specialist in koelsystemen voor bestel- en vrachtwagens toonde zijn gamma van bijzonder efficiënte koelunits, zoals de nieuwe Advancer voor trailers.

Wie transport zegt, zegt natuurlijk ook elektrificatie. Blikvanger op de stand van Thermo King was in dat kader de volledig nieuwe elektrische E-Series koelunit voor elektrische lichte bedrijfsvoertuigen. Die is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn en op die manier een zo klein mogelijke impact te hebben op het elektrische rijbereik en de levensduur van de batterij van het voertuig. Je kon hem trouwens ook spotten op de stand van IVECO, waar hij gemonteerd was op de nieuwe emissievrije eDaily.

De AxlePower-technologie van Thermo King, die energie van trailers recupereert en gebruikt voor een 100% elektrisch koelsysteem, werd op de IAA dan weer in de bloemetjes gezet voor zijn podiumplaats in de ‘Trailer Innovation Award 2023’-verkiezing. Proficiat!

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo