Featured Video Play Icon

TRANSPORT & VAN.TV 44: Nieuwe hoofdzetel Aerts Trucks in Bornem

Aerts Trucks verdeelt zijn activiteiten over drie vestigingen: Bornem, Dendermonde en Mechelen. Het nieuwe gebouw van Bornem vervangt de oude locatie in de Puursesteenweg, waarvoor nog een nieuwe bestemming wordt gezocht. De nieuwe garage is enorm uitgebreid en bevindt zich langs de N16. Ze onderscheidt zich door haar immense showroom van 1800 m2 met plaats voor meerdere DAF-vrachtwagens (wat erg ongebruikelijk is voor een truckgarage) en lichte bedrijfsvoertuigen van Fiat Professional.

Ter hoogte van de werkplaats zijn 12 poorten gereserveerd voor DAF, 8 voor Fiat Professional en 4 voor de afdeling carrosserie. Er is een specifieke zone van 250 m2 voor de levering van voertuigen en daarnaast bevat de locatie nog een carwash, een ijkbank voor tachografen en een testinstallatie voor ophangingen, remmen, lichten en de uitlijning van chassis.

In de werkplaats werkt Aerts met drie werkkuilen, twee bruggen van 32 ton voor trucks en een rolbrug van 2 ton. Er gaat een veertigtal mensen aan de slag, wat neerkomt op de helft van het personeel van Aerts Trucks in de drie locaties samen.

Bij de inhuldiging bedankte Bert Aerts uit naam van de hele familie zijn werknemers, klanten en leveranciers, omdat ze het bouwproject hebben gesteund. Ook herinnerde hij eraan dat zijn bedrijf steeds op zoek is naar geschoold personeel, zodat het met zijn activiteiten kan blijven meegroeien.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo