Featured Video Play Icon

TRANSPORT & VAN.TV 49: De Ceuster investeert in 4 nieuwe Scania’s met Copma kraan

De Ceuster & Co uit Lommel bestaat intussen 35 jaar en viert dat jubileum met 4 gloednieuwe Scania’s waaronder 3 Scania XT’s. 3 van hen zijn voorzien van een gespecialiseerde kraan en 1 XT trekker voor uitzonderlijk vervoer. De Ceuster focust zich hoofdzakelijk op het transport, de verhuur en de verkoop van bouwkranen.

Deze rondom luchtgeveerde Scania G500 8×4 trekker is omwille van zijn opbouw uniek in België. De COPMA 1150 laadkraan behoort tot de zwaarste reeks binnen het gamma, wat loopt van 3 tot 350 ton meter. Dit huzarenstukje werd tot stand gebracht door De Ceuster, opbouwer Jan Noyens en Scania BUGA.

De speciale XT-opbouw is hét voorbeeld van de flexibiliteit van het bekende modulaire systeem van Scania. De wagens worden specifiek op maat van de klant afgeleverd.

Eén van die vaste partners is Jan Noyens uit Kasterlee, gespecialiseerd in de opbouw van vrachtwagens. Noyens zorgde naast de de unieke Copma 1150 kraan ook voor de opbouw van de twee “G450 XT 6×6” vrachtwagens met Copma 360-6 opbouw.

Een unieke opbouw voor een vooruitstrevend bedrijf. De Ceuster is al vaker voorloper geweest en wil die trend nu verder doortrekken.

En zo gaat het 35-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij!

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo