Featured Video Play Icon

TRANSPORT & VAN.TV 49: Van Mieghem Logistics

VAN MIEGHEM LOGISTICS heeft veel meer te bieden dan u in eerste instantie misschien denkt.

Van Mieghem Logistics werd opgericht in 1956 en heeft zich ongelooflijk ontwikkeld. Klanten, actief in vele sectoren, kunnen rekenen op hun professionalisme en expertise als nationale, internationale en multimodale vervoerder. Maar ook op een indrukwekkende opslagruimte. En laten we ook hun AEO-F toelating, de G.D.P. of hun meest ecologische wagenpark van dit moment niet vergeten. En vooral de contactpersonen die volledig toegewijd zijn aan hun respectievelijke klanten.

Maar weet u wat Van Mieghem Logistics echt onderscheidt van andere bedrijven in de sector?

Niet alleen hun enorme betrokkenheid en persoonlijke opvolging, maar vooral dat een klant slechts één contactpersoon heeft die de bestelling van begin tot eind afhandelt. In geval van problemen, één enkele contactpersoon, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Van Mieghem Logistics maakt deel uit van de Astre groep, het grootste Europese transportnetwerk. Via een platform voor goederendistributie kan het bedrijf zeer efficiënt en snel pallets door heel Europa verzenden.

Zij beheren alles, van de voorbereiding van bestellingen tot aan het transport, beschikken over een computersysteem dat zich aanpast aan de klant én behandelen alle douaneformaliteiten. Dat is een service die voor 100% voldoet aan de behoeften van de klant!

Van Mieghem Logistics: ook al gaan ze heel ver voor u, ze staan altijd heel dicht bij u! Zoals hun slogan zegt…. “Van Mieghem Logistics, With you, everywhere you go”

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo