Featured Video Play Icon

Trendsetter Jugetra (by De Putter & Co) – Logistics.TV 41

Voor de trendsetter in logistics zijn we te gast bij Jugetra. Het familiebedrijf dat meer dan 40 jaar geleden gestart is als transportbedrijf, is uitgegroeid tot een full service logistiek dienstverlener. Hier langs de E313 op het industrieterrein in Olen heeft men ondermeer 40.000 m² aan crossdock en warehouse faciliteiten, goed voor een opslagcapaciteit van 30.000 pallets.

Jugetra ontzorgt zijn B2B klanten in energy, health care en verpakte voeding, van A tot Z. Men staat in voor de aanvoer van de goederen in de multi user of dedicated magazijnen, zorgt voor de stockage en het voorraadbeheer om vervolgens de klantenorders te picken, te bundelen en te distribueren in de Benelux. Hiervoor beschikt Jugetra over 60 huif-, box en citytrailers, al dan niet uitgerust met een laadklep.

Al deze operaties worden in goede banen geleid door Wim Gorts en zijn team van 40 medewerkers waarbij persoonlijk klantencontact steeds centraal staat. Zij worden ondersteund door hedendaagse ICT tools zoals WMS, scanning, TMS en Track & Trace van de goederen.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo