Featured Video Play Icon

Trendsetter van de maand: Metalon – Logistics.TV 35

Voor de Trendsetter in Logistics zijn we hier in de Waaslandhaven, bij Metalon te gast. Het bedrijf werd in 1990 opgericht door de ondernemersfamilie Moortgat én met Eveline staat sinds vorig jaar de 2e generatie aan het roer.

Metalon bereidde zijn industriële dienstverlening uit met warehousing en logistieke oplossingen en dit voornamelijk voor de chemische en petrochemische sector. Hiervoor beschikt men over een ‘state of the art’ hub die recent werd uitgebreid tot 38.000 m² magazijnruimte en bijhorende kantoren, centraal gelegen tussen de havens van Antwerpen en Gent.

Metalon biedt zijn industriële klanten value added services met onder meer het assembleren van verpakkingsmaterialen, het afvullen, wikkelen, labelen en de orderpicking van de goederen – maar ook het laden & lossen, het in- & outbound transport tot het voorraadbeheer en de administratieve ontzorging.

Metalon zet in op tal van duurzame en milieubewuste initiatieven zoals een doorgedreven afvalbeleid, slim energiegebruik met 1.8 ha aan zonnepanelen.Ook op het vlak van veiligheid en kwaliteit streeft Metalon naar continue verbetering, bevestigd door een VCA en ISO 9001 certificaat.

Een terechte trendsetter!

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo