Featured Video Play Icon

We Are Champions aflevering 2 – Logistics.TV 31

In de vorige aflevering van We Are Champions zagen we hoe Ronny Devos zich kroonde tot snelste barman. Vandaag staat er een spelletje bowling op het programma. Na een aartsmoeilijk slalomparcours moeten de kandidaten een zo hoog mogelijk score gooien. En dit zonder de aanrijdbeveiliging te raken.  

Louis De Wael is managing director van Van Dievel. Hij staat intussen al 30 jaar aan het hoofd van het Mechelse bedrijf en is een rot in zijn vak. Ronny Devos is al 25 jaar de baas van Wybo Transport, met vestigingen in de omgeving rond Poperingen en Frankrijk. Rudy Denutte is intussen 15 jaar actief als CEO van De Rocker Logistics, een bedrijf in volle expansie met een gloednieuwe vestiging in Zele.

Een gespecialiseerde jury houdt een oogje in het zeil: Hilaire Van Der Haeghe, exclusief distributeur voor België van Yale Material Handling, Atrium Opleidingen, specialist in opleidingen voor de bouw-, transport en logistieke sector en A-Safe, uitvinder en fabrikant van flexibele kunststof aanrijdbeveiligingen en wereldmarktleider op het gebied van veiligheidsoplossingen voor de werkomgeving.

lees ook

TRANSPORTMEDIA.TV

 

Abonneer nu!

Volg Transportmedia op youtube

Aankomende Events

ONTVANGT U ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF NOG NIET? MELD JE DAN NU AAN!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
transport media logo